Een nieuwe website door een vernieuwde vormgeving

:

Representeert jouw website nog wel je onderneming?

Je hebt een website die al enige jaren online staat. Destijds was je dik tevreden over de uitstraling. Maar inmiddels kijk je er met steeds meer ongenoegen naar. Ook van je klanten krijg je wel eens opmerkingen of de site niet eens wat moderner kan. 

Nieuwe inzichten, nieuwe trends, nieuwe technische mogelijkheden etc. zetten je steeds meer aan het denken om je website onder handen te nemen.

Maar ja. Waar begin je? Doe ik het zelf? Besteed ik het uit? En wat zijn dan de kosten?

 

Inventariseer je wensen

Allereerst is het verstandig om je wensen te inventariseren. Stel hiervan een lijst samen en kijk wat je zelf kunt doen.

Een tekst wijzigen is veelal het eenvoudigste, maar let wel dat je tekst ook goed geoptimaliseerd blijft voor zoekmachines. Zie schrijven voor Google of bezoekers voor meer inzicht hierover.

Is je huisstijl veranderd en is deze nog niet doorgevoerd op je website dan is het zeker zaak hier mee aan de slag te gaan. Herkenbaarheid is net zo belangrijk als goed gevonden worden. Een bezoeker kan snel afhaken als deze een volledig andere huisstijl ziet verwacht.

Het doorvoeren van de huisstijl in je website bestaat uit:

  • Plaatsen van juiste logo
  • Kleurstelling aanpassen
  • Lettertype vervangen
  • Vernieuwen algemene afbeelding voor delen met Facebook en andere sociale media

En als je dan toch bezig bent: Loop je META-gegevens meteen eens na. De mogelijkheden hierin zijn zeker weer veranderd sinds de laatste keer dat je website is ontwikkeld. Zo is het sinds kort mogelijk om 300 karakters te gebruiken voor de META-beschrijving. Dit was voorheen 160.

Zelf je website vernieuwen of toch uitbesteden?

Nu je alles op een rijtje hebt is het de vraag of je de wijzigingen zelf wilt uitvoeren of dat je het toch liever uitbesteedt. Neem eens contact op met je websitebouwer en informeer naar de mogelijkheden en kosten. Wellicht weegt dit niet op tegen de tijd dat je er zelf aan zou besteden. Schoenmaker blijf bij je leest blijft een waarheid als een koe. Voor zover de wijze uitspraken ;-)

Natuurlijk kan deZeeuwseMarketeer dit ook voor je uitvoeren. Of je website nu wel of niet door ons is ontwikkeld. Informeer gewoon eens via onze contact pagina en we doen je graag een mooi voorstel.

Taxi Steketee 3.0

Zo hebben we kort geleden ook de website van Taxi Steketee onder handen genomen. De wens was om de website passend te maken bij de nieuwe huisstijl. Ook zijn de META-gegevens nagelopen en geoptimaliseerd.

Qua opbouw en inhoud is de website verder niet veranderd. De veranderingen zijn puur grafisch maar geven je wel het gevoel dat je een volledig andere website bezoekt.

Hieronder 2 voor en na schermafdrukken: 

Een nieuwe website door een nieuwe look 2

Een nieuwe website door een nieuwe look 2

Wil je jouw website ook een nieuwe uitstraling geven zonder een volledig nieuwe website te moeten laten ontwikkelen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We maken graag van jouw website een 3.0 versie.

 


Hier leest u over alles wat te maken heeft met het online landschap, van technisch beheer tot aan zoekmachine optimalisatie.

Gratis Online Profiel Analyse

Interesse in een vrijblijvende online profiel analyse?


SocialMedia foto's: het juiste formaat

Veel tips zijn te vinden op websites over de juiste formaten.
Onze tip: volg de richtlijnen van het socialmediakanaal:

©deZeeuwseMarketeer 2018

deZeeuwseMarketeer is DE vraagbaak op het gebied van uw zakelijke online profiel, met specialisatie op de gebieden: SEO / SEA, copywriting, video- en audioproducties, vertalingen en web development. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn werkt deZeeuwseMarketeer samen met diverse experts in hun vak. Dit maakt deZeeuwseMarketeer tot de ideale one stop shop! 1 loket voor AL uw vragen en wensen. Da’s wel zo prettig!

 

Vragen? Stuur een mail naar: contact@dezeeuwsemarketeer.nl

Onze expertise

  • Online Profiel Analyse
  • SEO/SEA ter bevordering van uw online vindbaarheid
  • Website optimalisatie voor mobiles, gebruikersvriendelijkheid en vindbaarheid
  • Social media: schrijven en plaatsen berichten; optimaliseren uitstraling van uw bedrijfspagina
  • Technisch Support voor het up-to-date en veilig houden van uw website
Deze site gebruikt cookies voor een goede werking.