Heb ik nou eigenlijk nog wel een website nodig?

:

Sinds ruim 15 jaar ontwikkel ik websites voor een grote variatie aan ondernemers. Klein, groot, ervaren, startend. In welke branche dan ook. Ik heb daar nooit moeilijk over gedaan. Mijn kracht ligt in het meedenken met de ondernemer en te zorgen dat ze de website krijgen die ze willen.

"Zonder website wordt je niet serieus genomen"

Tot op heden was het logisch dat je als ondernemer een website liet ontwikkelen. Want tja dat heurt toch zo. Zonder website ben je niet compleet en wordt je zelfs niet serieus genomen.
Met de opkomst van alle sociale media moest een website opeens ook aan alles gekoppeld worden. Want tja dat heurt toch zo. Zonder sociale media hoor je er niet bij.

Inmiddels lijkt het erop dat de rollen omgedraaid gaan worden. Je start nu eerst met sociale media. Daar ga je jezelf flink promoten en vervolgens komt de overweging: wel of geen website? Wat voegt zo’n website nog toe? Hoe werkt dat dan? Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, Pinterest, etc is toch veel makkelijker? Ennuh een website bouwen is tegenwoordig ook niet meer zo spannend.

Kortom: ik kan wel met pensioen zou je denken. Nou… nog maar ff niet.

Ja, het online-landschap is aardig veranderd. Er zijn zo veel mogelijkheden bij gekomen dat je je makkelijk kan verliezen in alle mogelijkheden. En alles is gratis beschikbaar. Dus ook makkelijk in te zetten.

En dat is natuurlijk de grote vraag: is het allemaal zo makkelijk als het lijkt? Helpt het mijn onderneming écht als ik regelmatig op Facebook, LinkedIn etc. een bericht plaats? Meldingen van likes en dat een x-aantal bezoekers uit diverse branches je bericht hebben gelezen zeggen niks als er geen daadwerkelijk resultaat is. Lees: opdrachten. Het is dus uiteindelijk hard werken om resultaat te krijgen.

Deel je passie

En hard werken doe je waarschijnlijk toch al wel. Maar dan het werk waar je ook écht voor gekozen hebt. Daar waar jouw passie ligt. En die je natuurlijk ook graag wilt delen. Gewoon eenvoudig via één bericht met een mooie foto en voilà het bericht is overal terug te vinden. Op alle gekozen sociale media én op je website.

Zou dat niet fantastisch zijn?

Ik zie u fronsen. Kan dat dan? Ja natuurlijk kan dat. Eenvoudig via je website. Volledig geautomatiseerd.
Maar dan moet ik natuurlijk weer zo’n uitgebreide website laten bouwen… met teksten over wie ik ben, wat ik doe etc. Daar heb ik geen zin meer in.

Nou dat hoeft dus ook niet meer. En wilt u weten hoe dat dan werkt? Laat ons, deZeeuwseMarketeer, u dat dan eens komen uitleggen. Want zo is onze website namelijk ook opgebouwd: simpel, ter zake en professioneel.

We horen graag van u via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of app/bel/sms naar +31624875053. Samen zorgen we dat u online goed zichtbaar wordt. Mits u natuurlijk regelmatig iets post. Maar dat spreekt voor zich.

 


Hier leest u over alles wat te maken heeft met het online landschap, van technisch beheer tot aan zoekmachine optimalisatie.

Gratis Online Profiel Analyse

Interesse in een vrijblijvende online profiel analyse?


Houdt uw website up-to-date!

Al vanaf €10,- ex btw per maand houden wij uw website technisch of inhoudelijk up-to-date. Informeer naar de mogelijkheden via ons contact formulier

©deZeeuwseMarketeer 2018

deZeeuwseMarketeer is DE vraagbaak op het gebied van uw zakelijke online profiel, met specialisatie op de gebieden: SEO / SEA, copywriting, video- en audioproducties, vertalingen en web development. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn werkt deZeeuwseMarketeer samen met diverse experts in hun vak. Dit maakt deZeeuwseMarketeer tot de ideale one stop shop! 1 loket voor AL uw vragen en wensen. Da’s wel zo prettig!

 

Vragen? Stuur een mail naar: contact@dezeeuwsemarketeer.nl

Onze expertise

  • Online Profiel Analyse
  • SEO/SEA ter bevordering van uw online vindbaarheid
  • Website optimalisatie voor mobiles, gebruikersvriendelijkheid en vindbaarheid
  • Social media: schrijven en plaatsen berichten; optimaliseren uitstraling van uw bedrijfspagina
  • Technisch Support voor het up-to-date en veilig houden van uw website
Deze site gebruikt cookies voor een goede werking.