Is meer omzet mogelijk met een extra domeinnaam?

:

Heeft u meerdere domeinnamen geregistreerd voor betere vindbaarheid, maar blijft resultaat uit? Hiervoor heeft deZeeuwseMarketeer binnenkort een uitgelezen oplossing voor.

Beter vindbaar door meerdere domeinen?

U kent het wel: u wilt beter vindbaar worden en registreert hiervoor meerdere domeinnamen die allemaal gelinkt worden naar uw hoofdwebsite of een pagina binnen uw website. Bijvoorbeeld een product-pagina. Hiermee hoopt u meer bezoekers en dus potentiële klanten te genereren. 

Helaas blijkt dit niet altijd goed te werken. Het grootste probleem is dat Google en andere zoekmachines unieke content verwachten. Een link vanaf een unieke domeinnaam naar een artikel op uw website genereerd dubbele content en…. u raadt het al: dat vindt Google niet goed.

Gevolg is dat uw pagina eerder verder wegzakt in de vindresultaten dan dat deze meer naar boven komt.

Kortom u dient dus een aparte website op te zetten achter de unieke domeinnaam.

Ja, weer een website… Zucht. Nog een website te beheren, nog meer hostingkosten (hoe laag die ook zijn ze komen wel jaarlijks terug) en nog meer werk om deze goed vindbaar te maken.

Kan dat niet simpeler zie ik u denken.

Er is hoop!

Daar heeft deZeeuwseMarketeer dus ook over nagedacht en heeft in samenwerking met Theo van der Sluijs een product ontwikkeld die dit inderdaad enorm vereenvoudigd.

Vanuit uw hoofd website, de vertrouwde omgeving waar u altijd al in werkt, kunt u de diverse externe websites eenvoudig beheren. In het kort uitgelegd: de nieuwe website leest een, NIET gepubliceerd, artikel vanuit uw hoofdwebsite en geeft deze weer. Het is natuurlijk van belang dat het artikel niet in de structuur van uw hoofdwebsite getoond wordt anders hebben we alsnog met duplicated content te maken…

Ook afbeeldingen en meta-gegevens (SEO) worden netjes verwerkt in de externe website. Met deze oplossing kunt u dus optimaal profiteren van uw extra domeinnaam. En op een goedgekeurde manier bij meer potentiële klanten in beeld komen.

Wilt u meer weten over deze oplossing? Neem dan gerust contact met ons op.

 


Hier leest u over alles wat te maken heeft met het online landschap, van technisch beheer tot aan zoekmachine optimalisatie.

Gratis Online Profiel Analyse

Interesse in een vrijblijvende online profiel analyse?


Houdt uw website up-to-date!

Al vanaf €10,- ex btw per maand houden wij uw website technisch of inhoudelijk up-to-date. Informeer naar de mogelijkheden via ons contact formulier

©deZeeuwseMarketeer 2018

deZeeuwseMarketeer is DE vraagbaak op het gebied van uw zakelijke online profiel, met specialisatie op de gebieden: SEO / SEA, copywriting, video- en audioproducties, vertalingen en web development. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn werkt deZeeuwseMarketeer samen met diverse experts in hun vak. Dit maakt deZeeuwseMarketeer tot de ideale one stop shop! 1 loket voor AL uw vragen en wensen. Da’s wel zo prettig!

 

Vragen? Stuur een mail naar: contact@dezeeuwsemarketeer.nl

Onze expertise

  • Online Profiel Analyse
  • SEO/SEA ter bevordering van uw online vindbaarheid
  • Website optimalisatie voor mobiles, gebruikersvriendelijkheid en vindbaarheid
  • Social media: schrijven en plaatsen berichten; optimaliseren uitstraling van uw bedrijfspagina
  • Technisch Support voor het up-to-date en veilig houden van uw website
Deze site gebruikt cookies voor een goede werking.