:

Een gedegen social media strategie zet u niet zomaar op poten. Deze moet u echt op maat ontwikkelen voor uw bedrijf. Immers, elk bedrijf is anders en dus zal elk bedrijf anders omgaan met social media. Visuele kanalen, zoals Pinterest en Instagram, zullen wellicht niet voor elk bedrijf interessant zijn. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor het zakelijke netwerk, LinkedIn.

:

Representeert jouw website nog wel je onderneming?

Je hebt een website die al enige jaren online staat. Destijds was je dik tevreden over de uitstraling. Maar inmiddels kijk je er met steeds meer ongenoegen naar. Ook van je klanten krijg je wel eens opmerkingen of de site niet eens wat moderner kan. 

:

U wilt hoog scoren in Google. Mooi! Maar wat dan?

U gaat schrijven over relevante onderwerpen voor uw bedrijf, toch? Maar schrijft u zomaar lukraak wat teksten? Nee, voordat u écht aan de slag kan met het creëren van content is een zoekwoordenonderzoek nodig.

Wat dat is en hoe u het uitvoert leert u in dit artikel.

:

Je hebt een mooie website, prachtige producten of aansprekende diensten en je wilt deze in de markt zetten. Ook weet je dat je door teksten te schrijven op de eerste pagina van Google kan komen te staan.

Maar schrijf je voor Google, of schrijf je voor de bezoekers van jouw website?

Het antwoord is simpel: je schrijft voor de bezoekers van je website.


Hier leest u over alles wat te maken heeft met het online landschap, van technisch beheer tot aan zoekmachine optimalisatie.

Gratis Online Profiel Analyse

Interesse in een vrijblijvende online profiel analyse?


Houdt uw website up-to-date!

Al vanaf €10,- ex btw per maand houden wij uw website technisch of inhoudelijk up-to-date. Informeer naar de mogelijkheden via ons contact formulier

©deZeeuwseMarketeer 2018

deZeeuwseMarketeer is DE vraagbaak op het gebied van uw zakelijke online profiel, met specialisatie op de gebieden: SEO / SEA, copywriting, video- en audioproducties, vertalingen en web development. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn werkt deZeeuwseMarketeer samen met diverse experts in hun vak. Dit maakt deZeeuwseMarketeer tot de ideale one stop shop! 1 loket voor AL uw vragen en wensen. Da’s wel zo prettig!

 

Vragen? Stuur een mail naar: contact@dezeeuwsemarketeer.nl

Onze expertise

  • Online Profiel Analyse
  • SEO/SEA ter bevordering van uw online vindbaarheid
  • Website optimalisatie voor mobiles, gebruikersvriendelijkheid en vindbaarheid
  • Social media: schrijven en plaatsen berichten; optimaliseren uitstraling van uw bedrijfspagina
  • Technisch Support voor het up-to-date en veilig houden van uw website
Deze site gebruikt cookies voor een goede werking.