:

Een gedegen social media strategie zet u niet zomaar op poten. Deze moet u echt op maat ontwikkelen voor uw bedrijf. Immers, elk bedrijf is anders en dus zal elk bedrijf anders omgaan met social media. Visuele kanalen, zoals Pinterest en Instagram, zullen wellicht niet voor elk bedrijf interessant zijn. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor het zakelijke netwerk, LinkedIn.

:

Hoe kun je ervoor zorgen dat klanten langer op je website blijven? Of dat ze écht opslaan wat jij hen probeert te vertellen? De oplossing: een video. Het embedden van een video op je website hoort er tegenwoordig eigenlijk gewoon bij. Als je de video alleen op YouTube zet, is de kans klein dat er naar gekeken wordt.

:

Representeert jouw website nog wel je onderneming?

Je hebt een website die al enige jaren online staat. Destijds was je dik tevreden over de uitstraling. Maar inmiddels kijk je er met steeds meer ongenoegen naar. Ook van je klanten krijg je wel eens opmerkingen of de site niet eens wat moderner kan. 


Hier leest u over alles wat te maken heeft met het online landschap, van technisch beheer tot aan zoekmachine optimalisatie.

Gratis Online Profiel Analyse

Interesse in een vrijblijvende online profiel analyse?


SocialMedia foto's: het juiste formaat

Veel tips zijn te vinden op websites over de juiste formaten.
Onze tip: volg de richtlijnen van het socialmediakanaal:

©deZeeuwseMarketeer 2018

deZeeuwseMarketeer is DE vraagbaak op het gebied van uw zakelijke online profiel, met specialisatie op de gebieden: SEO / SEA, copywriting, video- en audioproducties, vertalingen en web development. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn werkt deZeeuwseMarketeer samen met diverse experts in hun vak. Dit maakt deZeeuwseMarketeer tot de ideale one stop shop! 1 loket voor AL uw vragen en wensen. Da’s wel zo prettig!

 

Vragen? Stuur een mail naar: contact@dezeeuwsemarketeer.nl

Onze expertise

  • Online Profiel Analyse
  • SEO/SEA ter bevordering van uw online vindbaarheid
  • Website optimalisatie voor mobiles, gebruikersvriendelijkheid en vindbaarheid
  • Social media: schrijven en plaatsen berichten; optimaliseren uitstraling van uw bedrijfspagina
  • Technisch Support voor het up-to-date en veilig houden van uw website
Deze site gebruikt cookies voor een goede werking.
Klik hier voor meer informatie Oké, bedankt!